جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی گوشتی

از مهمترین خصوصیات بینی های گوشتی، پوست ضخیم بینی می باشد، از همین رو جراحی بینی گوشتی کمی تکنیکال تر و دشوارتر از جراحی بینی استخوانی می باشد. جراح بینی نیز نقش بسزایی در نتیجه جراحی بینی گوشتی ایفا می کند. در روش های قدیمی تر بیشتر از روش کاهنده استفاده می شد و نتیجه جراحی چندان دلپذیر و رضایت بخش نمی شد. اما در روش های نوین و با استفاده از تکنیک های صحیح نتیجه حراحی بینی های گوشتی بسیار بهتر از گذشته شده است. از نشانه های بینی های گوشتی پوست ضخیم و نوک بینی پهن و بزرگ است. از این رو تورم نیز بعد از جراحی بینی در بینی های گوشتی بیشتر از بینی های استخوانی است و فرد نیاز به مراقبت های بیشتری بعد از جراحی بینی دارد و در ادامه توضیحات بیشتری در رابطه با کاهش ورم بینی و ویژگی های بینی گوشتی ارائه شده است.

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

ضخامت پوست در بینی عامل تعیین کننده بینی استخوانی و گوشتی است.بینی های استخوانی پوست نازکی دارند در حالی که بینی های گوشتی پوست ضخیم و کلفتی دارند.

تفاوت-بینی-گوشتی-و-استخوانی

بطور طبیعی پوست نیمه ی بالایی بینی، یعنی همان قسمتی که استخوان را می پوشاند نازکتر از نیمه پایینی، یعنی ناحیه ای که غضروف را می پوشاند می باشد.

در بینی های استخوانی جزئیات استخوانی به دلیل نازک بودن پوست ،از روی  پوست قابل مشاهده هستند .حتی در صورت شکسته شدن لبه های استخوان  بینی،کاملا قابل مشاهده و لمس کردن هستند.همچنین در بینی های استخوانی به دلیل نازک بودن در نیمه ی پایینی پوست ،غضروف های قوی و مستحکم تری دارندو پهنی یا افتادگی در نوک بینی کمتر وجود دارد .اما در بینی های گوشتی به دلیل کلفت بودن پوست جزئیات استخوانی و غضروفی بینی قابل مشاهده نیست و همینطور به دلیل سنگینی پوست غضروف ها معمولا نازک و ضعیف هستند .در بینی های گوشتی سر بینی پهن و افتاده است .

در تشخیص نوع بینی برای جراحی بینی بیشتر باید به ضخامت پوست توجه کرد تا کمتر دچار اشتباه شویم.

بینی های گوشتی دارای پوستی ضخیم بوده واگر کمی پوست سر بینی را بین دو انگشت فشار دهیم از سوراخهای ریز آن چربی به بیرون تراوش می کند، در حالیکه در نوع استخوانی این اتفاق نمی افتد.

نتیجه جراحی بینی های گوشتی

بینی های گوشتی دارای غضروف ضعیفی هستند و پوست آن ها نیز ضخیم می باشد، از این رو جراح بینی باید از تکنیک های صحیح و اصولی جهت جراحی بینی افرادی که بینی آن ها گوشتی است، استفاده نماید. همان طور که گفته شد در روش های قدیمی، غضروف های بینی را بر می داشتند و این روش کاملا اشتباه بوده و به همین دلیل نتیجه جراحی چندان رضایت بخش نبود. اما در روش های نوین سعی بر این می شود تا به جای برداشتن غضروف ها، آن ها را تقویت نمایند و غضروف هایی که در جایگاه مناسب خود قرار ندارند را جابه جا می کنند و در نواحی از بینی که نیاز به آن ها می باشد قرار می دهند. به این ترتیب غضروف ها و ساختار بینی تقویت می شوند. به طور معمول نتیجه جراحی بینی های گوشتی، طبیعی می شود و فرد نباید نتیجه بینی فانتزی را داشته باشد. هدف اصلی از نتیجه جراحی بینی گوشتی، فرم دادن به بینی است نه کوچک کردن بینی.

به هیچ عنوان نباید در جراحی بینی های گوشتی، پوست بینی دستکاری شود، و بیشتر باید سعی بر این شود تا تغییرات بر روی غضروف و استخوان بینی صورت گیرد. اگر پوست بینی نازک شود، امکان دارد بینی دفرمه شود،  و آسیب های جدی نیز به بینی فرد وارد شود.

نکته: به طور کلی در تمامی جراحی بینی استخوانی و گوشتی، هدف اصلی متناسب شدن سایز و فرم بینی با دیگر اجزای صورت می باشد و نباید خیلی بینی کوچک شود، زیرا کوچک شدن بیش از حد بینی باعث بروز مشکلات تنفسی در افراد می شود و در طولانی مدت نیز در زیبایی فرد تاثیر منفی دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − سه =